2019Nieuwsberichten van 2019

Landelijke actiedag

15 november 2019

Landelijke actiedag 20 november 2019

De landelijke actiedag van de vakbonden voor een betere CAO voor de ziekenhuizen zit erop. Ook in ons ziekenhuis werd actie gevoerd.

Lees het hele bericht
Ondertekening samenwerking Prostaatkankercentrum Zuid

15 november 2019

Prostaatkankercentrum Zuid bundelt expertise en robotchirurgie

Prostaatkankercentrum Zuid is sinds oktober 2019 hét centrum in Limburg en Zuidoost- Brabant op het gebied van prostaatkankerzorg. Prostaatkankercentrum Zuid is een samenwerkingsverband van de vakgroepen urologie van vijf ziekenhuizen: Elkerliek Ziekenhuis, Laurentius Ziekenhuis, Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum en Zuyderland Medisch Centrum.

Lees het hele bericht
Minisymposium De juiste zorg op de juiste plaats

6 november 2019

Nieuwe energie voor samenwerking in regio in zorgnetwerken

Hoe zorgen we met elkaar dat we in de regio Helmond en De Peel goede, betaalbare zorg kunnen blijven bieden? Dat is een enorme uitdaging voor alle zorgorganisaties in de regio.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

4 november 2019

Gevolgen landelijke actiedag 20 november voor patiënten Elkerliek

De vakbonden hebben een landelijke ziekenhuisstaking aangekondigd op woensdag 20 november. Ook in het Elkerliek ziekenhuis zal op die dag actie gevoerd worden.

Lees het hele bericht
Het gespecialiseerd OK-team voor oogoperaties

14 oktober 2019

Forse investering in ‘Oogheelkundig Centrum Elkerliek’

Om de huidige korte wachttijden te kunnen handhaven en meer complexe behandelingen te kunnen doen, gaat het oogheelkundig centrum van het Elkerliek uitbreiden. In Deurne worden de bestaande operatiekamers (OK’s) verbouwd en geoptimaliseerd voor de uitvoering van moderne oogoperaties.

Lees het hele bericht