Transmurale ZorgTransmurale Zorg

We streven naar de beste zorg voor onze patiënten. We willen dat iedereen de ‘Juiste Zorg Op de Juiste Plek’ (JZOJP) ervaart. De afdeling Transmurale Zorg van het Elkerliek ziekenhuis is hét schakelpunt binnen het netwerk van zorgverleners in de regio Helmond De Peel.

We zijn medeverantwoordelijk voor goede netwerkzorg. Transmurale Zorg stroomlijnt de communicatie tussen de zorgverleners van het Elkerliek en de zorgpartners in de regio Helmond en De Peel. Zo ontwikkelen en onderhouden we de regionale transmurale werkafspraken (RTA’s) en nemen we actief deel aan regionale zorgnetwerken waarin we samenwerken met meerdere organisaties. Ook organiseren we de Grande Conference (jaarlijkse buitenlandse conferentie voor huisartsen en specialisten uit de regio), diverse symposia en scholingen.

Door goede samenwerking en heldere communicatie met én binnen ons netwerk, optimaliseren we de zorg voor de patiënt, die voor ons allemaal centraal staat.

Heeft u vragen? Zo kunt u ons bereiken:  

We zijn bereikbaar via onderstaande gegevens. Geen gehoor? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  

E: transmuralezorg@elkerliek.nl 
T: 0492-595160 ma t/m do van 08.30 tot 17.00 uur 

Team

Binnen het team Transmurale Zorg van het Elkerliek ziekenhuis, zit veel kennis en ervaring. Het team bestaat uit één manager, twee staffunctionarissen en een secretaresse.

Margot Nooyens-Frank Manager Transmurale Zorg T: 0492-597791 mp.frank@elkerliek.nl
Petie Brand Staffunctionaris T: 0492-595159 pg.brand@elkerliek.nl
Janny Wildschut Staffunctionaris T: 0492-595162  j.wildschut@elkerliek.nl
Ine van Gerwen Secretaresse T: 0492-595160  transmuralezorg@elkerliek.nl