Op bezoek in het ElkerliekLET OP! Wijziging regels m.b.t. bezoeken van patiënten in verband met het corona-virus!


Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we de regels voor het bezoeken van patiënten aangepast. Op de meeste afdelingen* in het Elkerliek is nog slechts één bezoekuur per dag. Dit bezoekuur is dagelijks van 18.00 - 19.30 uur. Er is slechts één bezoeker tegelijk per bezoekuur toegestaan. Wisselen tussen bezoekers is niet toegestaan.

Vul (elke keer) voordat u komt de corona-screening in.

Personen met luchtwegklachten of koorts zijn niet welkom totdat zij 24 uur klachtenvrij zijn.

We willen u vragen om – vóórdat u naar het ziekenhuis komt – met familieleden te overleggen wie de patiënt komt bezoeken. Wij rekenen op uw begrip.

* Uitzonderingen zijn de Intensive Care, Kind & Jeugd en het Centrum voor Geboorte en Gezin (onderaan de pagina vindt u meer info over de bezoektijden van deze afdelingen).


Dagelijks bezoekuur:

18.00 - 19.30 uur
Er is slechts één bezoeker tegelijk per patiënt toegestaan. Wisseling van personen tijdens het bezoekuur is niet toegestaan.

Naasten kunnen bij terminale zorg, in overleg met verpleegkundigen van de betreffende afdeling, de patiënt vaker bezoeken.  

Afwijkende bezoektijden

Centrum voor Geboorte & Gezin / Afdeling Gynaecologie en Verloskunde

Bij de bevalling mogen maximaal twee personen aanwezig zijn: de partner en nog een ander persoon.

Tussen 18.00 en 19.30 uur zijn in totaal drie bezoekers welkom. Dit is inclusief de partner. Wisseling van personen binnen deze bezoektijd is niet toegestaan.

Kind & Jeugd

Tussen 18.00 en 19.30 uur zijn in totaal drie bezoekers welkom. Dit is inclusief de ouders/verzorgers. Wisseling van personen binnen deze bezoektijd is niet toegestaan.

Intensive Care

14.00 - 15.00 uur
18.30 - 19.30 uur

Twee bezoekers welkom.

Dagopname volwassenen en kinderen

Bij dagopname van volwassenen is er geen mogelijkheid tot bezoek of verblijf voor begeleiders. Bij dagopname van kinderen natuurlijk wel.

Zie ook