2020Deze pagina geeft een overzicht van de laatste actuele berichten over het Elkerliek.

Hygiënisch handpompje

22 februari 2021

De balans zoeken tussen corona- en reguliere zorg

Uiteraard willen we iedereen de zorg blijven geven die nodig is. Daarbij draait het steeds om zoeken naar balans tussen corona- en reguliere zorg. Hoe we dat doen, lichten we hier toe.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

21 december 2020

Elkerliek bereidt zich voor op grote toename in ziekenhuisopnames

Eveline de Bont, Voorzitter Raad van Bestuur van het Elkerliek ziekenhuis, bespreekt in een videoboodschap de ernst van de recente corona-prognoses en de toename in het aantal ziekenhuisopnames

Lees het hele bericht
Hazelaar

18 december 2020

Opnieuw al hooikoorts met kerst en oud & nieuw

De eerste hazelaars staan nu al in bloei. Door de aanhoudend hoge temperaturen zullen komende week steeds meer struiken in bloei komen. Mensen die gevoelig zijn voor de hazelaar moeten rekening houden met hooikoortsklachten. Ook de eerste elzen komen binnenkort in bloei. Door de gestegen temperatuur begint het hooikoortsseizoen steeds vaker al in december.

Lees het hele bericht
Onderhoudswerkzaamheden website

18 december 2020

Website Elkerliek in het weekend tijdelijk niet bereikbaar

Van zaterdag 19 december op zondag 20 december worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de website van het Elkerliek ziekenhuis. Hierdoor is de website mogelijk tussen 23:00 - 08:00 uur niet bereikbaar.

Lees het hele bericht
fotocollage

16 december 2020

Elkerliek levert belangrijke bijdrage aan veilige zorg voor patiënten met bloedverdunners

Als bloed in het lichaam stolt, kan dat leiden tot een verstopping. Dat heet trombose en kan weer leiden tot levensbedreigende aandoeningen. Om trombose te voorkomen, slikken in Nederland meer dan 450.000 mensen bloedverdunners. Maar … bloedverdunners verhogen op hun beurt weer de kans op bloedingen.......

Lees het hele bericht