Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL)De belangrijkste informatie van het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) voor professionals vindt u in de bijgevoegde documenten. 
Ook kunt u de patiëntenfolders van het AKL raadplegen.

Bereikbaarheid

Zorgproffesionals kunnen het laboratorium bereiken door contact op te nemen met telefoonnummer 0492-595045. Via dit telefoonnummer hebben artsen voorrang op andere bellers.

Hoge kwaliteit van zorg

Het Elkerliek ziekenhuis heeft bij de Raad voor Accreditatie de accreditatie voor de ISO15189-norm (registratienummer M062) behaald en houdt dit actueel door regelmatige herbeoordelingen. Dit keurmerk is een bekroning op ons werk en een bevestiging dat u bij ons op goede zorg en laboratoriumdiagnostiek kunt rekenen.

Naast de Raad voor Accreditatie voert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) beoordelingen uit voor de Intra-uterine inseminatie (IUI). Daarvoor wordt jaarlijks een jaarverslag opgesteld. 

Elkerliek eLabgids

Altijd en overal beschikken over de belangrijke informatie van het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) van het Elkerliek ziekenhuis? Dat kan met de eLabgids, een digitale laboratoriumgids die te raadplegen is via je computer en ook te downloaden is als app.
› Elkerliek eLabgids

Zie ook