2021Deze pagina geeft een overzicht van de laatste actuele berichten over het Elkerliek.

Elkerliek CTG meetapparatuur

20 juli 2021

Zwangere voor CTG niet altijd naar ziekenhuis

Zwangeren die ongerust zijn omdat ze weinig leven voelen in hun buik, moesten tot voor kort naar het ziekenhuis. Verloskundigen van vijf praktijken uit de regio zijn inmiddels geschoold én in het bezit van de noodzakelijke apparatuur om dat veel dichter bij huis te doen.

Lees het hele bericht
Oncologie

6 juli 2021

Zuidoost-Nederland voorloper formele samenwerking oncologie

Met de ondertekening van een unieke samenwerkingsovereenkomst tussen negen ziekenhuizen (waaronder het Elkerliek) en één radiotherapeutisch instituut is Zuidoost-Nederland de eerste grote regio die formele afspraken heeft gemaakt over de kwaliteit van de gehele oncologische zorg.

Lees het hele bericht
Elkerliek

25 juni 2021

Elkerliek stelt veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers voorop

Vanaf zaterdag 26 juni versoepelt de overheid de coronamaatregelen. We vragen u daarom om, ook vanaf 26 juni, een mondneusmasker te blijven dragen in ons ziekenhuis. Bij binnenkomst in het ziekenhuis krijgt iedereen dit mondneusmasker nog steeds aangereikt. Daarnaast blijft de screening bij de ingang van het ziekenhuis de komende weken nog in stand. Vrijwilligers staan klaar om vragen te beantwoorden.

Lees het hele bericht
foto

22 juni 2021

Stempel coronavaccinatie voor in het gele vaccinatieboekje

Vanaf dinsdag 22 juni kunt u bij het Elkerliek ziekenhuis een vaccinatiestempel laten plaatsen voor in het gele vaccinatieboekje. Dit kan alleen als u in het Elkerliek gevaccineerd bent. Bent u gevaccineerd door uw huisarts of GGD? Dan kunt u de stempel niet via het Elkerliek laten plaatsen.

Lees het hele bericht
Valse facturen zorgverzekeraar CZ in omloop

18 juni 2021

Valse facturen zorgverzekeraar CZ in omloop

Op dit moment zijn er valse facturen van zorgverzekeraar in CZ in omloop. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Lees het hele bericht