logo

Eerste Hart Hulp (EHH)



In deze folder staat informatie over de gang van zaken op de afdeling Eerste Hart Hulp (EHH). 

De afdeling Eerste Hart Hulp

Op de afdeling Eerste Hart Hulp worden patiënten met hartklachten ter observatie en onderzoek behandeld. Alle patiënten zijn aangesloten aan bewakingsapparatuur. Dit zijn hulpmiddelen om de patiënt goed in de gaten te houden. Na de eerste onderzoeken wordt er een diagnose gesteld en afhankelijk daarvan wordt bepaald of de patiënt nog enige tijd ter observatie op de Eerste Hart Hulp moet blijven, overgeplaatst wordt naar verpleegafdeling 3E (Hartbewaking) of een andere afdeling of naar huis mag.  

Bezoek

Omdat de ruimte op de afdeling beperkt is, is één bezoeker per patiënt toegestaan. Wij willen u vragen zo nodig af te wisselen. Door de hoeveelheid onderzoeken, die belastend kunnen zijn voor uw partner, kennis of familielid, is rust rondom de patiënt gewenst. Wij vragen u vriendelijk om de privacy van de andere patiënten te respecteren. 

Cardiologen

  • De heer H.P.C.M. Heijmen
  • Mevrouw S.F.A.M.S.de Jong
  • De heer J.L. Lammers
  • Mevrouw M. Monroy-Vesperinas
  • De heer F.J. Prins
  • De heer E. van der Velden 

Contactpersoon

Zorg ervoor dat u als familie één vaste contactpersoon heeft, die contact met de afdeling heeft en de rest van de familie informeert. Buiten de bezoektijden verstrekt de afdeling alléén aan de contactpersoon informatie over de toestand van uw familielid of partner. De contactpersoon kan altijd contact opnemen met de afdeling. In verband met de verzorging van de patiënten vragen wij u liever niet te bellen tussen 08.00 en 10.00 uur. 

Vragen

Mocht u na het lezen van deze folder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Eerste Hart Hulp, telefoonnummer  0492 – 59 56 68. 

Contact

Polikliniek Cardiologie

Locatie Helmond
T: 0492 – 59 59 62

Locatie Deurne
T: 0493 – 32 89 22

Verpleegafdeling 3A

T: 0492 – 59 56 66

Verpleegafdeling 3E (hartbewaking)

T: 0492 – 59 56 67


© 2023 Elkerliek ziekenhuis
CAR-42566
Laatst bewerkt: 4-3-2024