Actueel



Spelers PSV op bezoek bij kinderafdeling Elkerliek

30 november 2015

Jeroen Heijligers (14) op de foto met Joshua Brenet (links) en Adam Maher (rechts).

Op maandag 30 november bracht een aantal spelers van PSV een bezoek aan de kinderafdeling van het Elkerliek ziekenhuis. De kinderen hadden een onvergetelijke middag! Adam Maher, Joshua Brenet en drie speelsters van het dameselftal van PSV waren aanwezig.

Veel chronisch zieke patiëntjes verzamelden zich in de speelkamer van de kinderafdeling van het Elkerliek. Een applaus volgde toen de spelers de kamer binnenliepen. Iedereen die wilde mocht een vraag stellen aan de voetballers. De echte PSV-fan Jeroen Heijligers (14) vroeg met een grote glimlach: ‘Worden jullie dit seizoen weer kampioen?’. Vastberaden antwoordden de spelers: ‘Ja, natuurlijk!’. De voetballers brachten ook nog een bezoekje aan de kinderen op de afdeling, die door hun gezondheid niet naar de speelkamer konden komen.

De spelers overhandigden leuke PSV-cadeautjes en deelden handtekeningen uit. Aan iedere leeftijd was gedacht, van buggyboekje tot broodtrommel, van bidon tot vlag. Ook mochten alle aanwezige kinderen op de foto met hun helden. De voetballers zorgden voor een leuke middag waarop de kinderen en hun ouders even de zorgen rondom ziek zijn konden vergeten.

Op de foto Jeroen Heijligers (14) met Joshua Brenet (links) en Adam Maher (rechts).

Meer nieuws