Polikliniek Gemert

U bevindt zich hier: Home | Contact | Polikliniek Gemert

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Polikliniek Gemert

Het Elkerliek ziekenhuis heeft een polikliniek in Gezondheidscentrum Palissade in Gemert. Een groot deel van onze specialismen houdt elk één of meerdere dagdelen per week spreekuur op de polikliniek. De polikliniek is elke werkdag geopend. U kunt op de Polikliniek in Gemert terecht voor polikliniekbezoek, eenvoudige onderzoeken en bepaalde kleine ingrepen. U kunt ook bij ons terecht voor bloedafname en afgifte van materiaal.

Zorg dichtbij
Van oudsher komen veel patiënten uit Gemert naar het Elkerliek ziekenhuis. Door de polikliniek in Gemert kunnen wij onze zorg dichtbij de mensen brengen. We werken nauw samen met de andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Palissade, maar ook in Gemert en omgeving.

Een afspraak maken
U kunt telefonisch een afspraak maken via het algemeen nummer van het ziekenhuis: 0492-59 55 55. De receptionist verbindt u door. 
 
Openingstijden bloedafname
U kunt iedere werkdag van 07.30 - 08.30 uur bloed laten prikken, met uitzondering van de feestdagen. Op dinsdag en woensdag ochtend kunt u tot 12.15 uur terecht voor bloedafname. Vooraf een afspraak maken voor bloedprikken is in Gemert niet mogelijk.

Waar kunt u ons vinden
Gezondheidscentrum Palissade. (te bereiken via wooncomplex Ruijschenberg)
Julianastraat 2
5421 DB
Gemert