ActueelDeze pagina geeft een overzicht van de laatste actuele berichten over het Elkerliek.

Bloedafnamepost Brandevoort Helmond

22 november 2022

Opening bloedafnamepost Brandevoort 28 november

Op maandag 28 november opent er een nieuwe bloedafnamepost in Gezondheidscentrum Brandevoort in Helmond. Patiënten kunnen hier iedere maandag op afspraak terecht.

Lees het hele bericht
Kunstmatige alvleesklier Elkerliek

17 november 2022

Kunstmatige alvleesklier kan kwaliteit van leven verbeteren

Patiënten met diabetes zoveel mogelijk een normaal leven laten leiden dat niet in het teken van diabetes staat. Dat is voor het diabetesteam van het Elkerliek ziekenhuis de kern van kwalitatief hoogwaardige zorg. De kunstmatige alvleesklier is een veelbelovende zorginnovatie die hier een grote rol in kan spelen.

Lees het hele bericht
Wegwerkzaamheden rondom Elkerliek

11 november 2022

Wegwerkzaamheden rondom Elkerliek locatie Helmond

Van maandag 14 november t/m 16 november vinden er wegwerkzaamheden plaats rondom het Elkerliek ziekenhuis locatie Helmond.

Lees het hele bericht
Locatie Deurne

8 november 2022

Voornemen tot nieuwbouw voor Elkerliek ziekenhuis in Deurne

Het huidige gebouw van het Elkerliek ziekenhuis aan de Dunantweg in Deurne is verouderd en voldoet niet meer aan de vraag die het verlenen van moderne zorg met zich meebrengt. Het Elkerliek onderzoekt daarom de mogelijkheden met betrekking tot de realisatie van een nieuw regionaal medisch centrum (RMC) in Deurne.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

7 november 2022

Berichtgeving over corona-afspraken in Elkerliek ziekenhuis te voorbarig

Afgelopen zaterdag verscheen er een artikel in het Eindhovens Dagblad. In dit artikel stond onder andere beschreven dat medewerkers van het Elkerliek ziekenhuis met het coronavirus en milde klachten met een chirurgisch mondneusmasker op toch mogen komen werken en dat er geen testplicht meer is. Deze beleidslijn is te voorbarig.

Lees het hele bericht