ActueelDeze pagina geeft een overzicht van de laatste actuele berichten over het Elkerliek.

Elkerliek ziekenhuis

23 mei 2022

Elkerliek versoepelt opnieuw coronamaatregelen

We zien momenteel het aantal patiënten en medewerkers met corona teruglopen. Daardoor is er ruimte om vrijwel alle maatregelen los te laten.

Lees het hele bericht
Elkerliek ziekenhuis

2 mei 2022

Duurzame en toekomstbestendige zorg vanuit patiëntperspectief

Zorgbelang Brabant|Zeeland en het Elkerliek ziekenhuis zijn momenteel bezig met een patiëntonderzoek naar de manier van zorg bij slaapapneu tijdens de Covid-19-pandemie. Dit onderzoek is een voorbeeld van de samenwerking tussen Zorgbelang Brabant|Zeeland en het Elkerliek.

Lees het hele bericht
Elkerliek ziekenhuis

26 april 2022

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden voor de poliklinieken, prikposten en afdeling Radiologie van het Elkerliek ziekenhuis.

Lees het hele bericht
Optometrist Sophie Stokvis

20 april 2022

Oogklachten? Eerst langs de optometrist!

Is het altijd nodig om een specialist in het ziekenhuis te zien? Nee! Huisartsen, optometristen en oogartsen van het Elkerliek ziekenhuis hebben de handen ineen geslagen.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

25 maart 2022

Aanhoudend droog weer vergroot kans op hooikoortsklachten

De afgelopen weken zijn door de pollenmeetstations van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en Leids Universitair Medisch Centrum al veel boompollen geteld van de els, iep, populier, es en wilg. Vooral de els veroorzaakt meestal bij behoorlijk wat mensen klachten. Dit jaar is de hoeveelheid elzenpollen in de lucht meegevallen en hebben mensen mogelijk minder klachten ervaren van de els dan in de voorgaande jaren.

Lees het hele bericht