Verbindspreekuur Dermatologen

U bevindt zich hier: Home | Speciale spreekuren | Verbindspreekuur Dermatologen

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Verbindspreekuur Dermatologen

Wat is het verbindspreekuur dermatologen?

Dagelijks kunnen patiënten in Helmond en Deurne terecht voor het verbinden van wonden. Er is vaak sprake van een combinatiespreekuur, waarbij ook een afspraak wordt gemaakt met de dermatoloog.

Wat kunt u verwachten?

Uw behandeling op het verbindingsspreekuur dermatologen is afhankelijk van uw wond. Gedurende de behandeling verandert een wond voortdurend. Daarom zal de behandeling tijdig moeten worden bijgesteld. Doordat er dagelijks spreekuren zijn, kan de behandeling steeds tussentijds worden aangepast. Ook is er volop aandacht voor problemen die indirect te maken hebben met de genezing van uw wond. Deze worden besproken. Zo nodig wordt u doorverwezen naar andere deskundigen, of wordt overleg gepleegd met een verpleegkundige van de thuiszorg.

Contact

Het spreekuur vindt dagelijks plaats en zowel in Helmond als in Deurne en Gemert.
 
In Helmond bevindt de polikliniek zich op de eerste verdieping. De polikliniek Dermatologie bevindt zich op de vierde etage in Deurne. De dermatologen houden ook spreekuur op de polikliniek in Gemert. Deze bevindt zich op de begane grond in Gezondheidscentrum Pallisade.
 
De spreekuren van de dermatologen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak. Iedere patiënt kan zelf (telefonisch) een afspraak maken voor een poliklinisch consult. Wel dient de patiënt verwezen te zijn door de huisarts en bij het eerste bezoek op de polikliniek een verwijskaart en verwijsbrief mee te brengen. Voor iedere nieuwe klacht is in principe een nieuwe verwijzing van de huisarts nodig.

Neem contact op met de polikliniek Dermatologie.