ActueelAnny van de Mortel maar liefst 50 jaar aan het werk bij het Elkerliek

2 september 2016

Betty & Anny

In september 1966 ging Anny van de Mortel-Huberts van start met haar opleiding voor verpleegkundige in het toenmalige St. Willibrordus ziekenhuis, later samen gegaan met het Elkerliek ziekenhuis.

Op juni 2012 is Anny met vervroegd pensioen gegaan, maar een echt afscheid was het niet. Anny startte namelijk direct als oproepkracht met de bedoeling om dan vanaf november 2013 echt te gaan genieten van haar rust. Maar wederom bleken Anny en Elkerliek niet zonder elkaar te kunnen en kwam is Anny op 15 februari 2014 weer terug als oproepkracht. Sommige medewerkers van de polikliniek noemen Anny al Heintje Davids.

De manager poliklinieken is nog steeds erg blij met Anny: “Ze is altijd beschikbaar en bereikbaar, door iedereen geliefd en een voorbeeld voor ons allemaal. We kunnen Anny bellen en een half uur later is ze op haar werk. Deurne, Gemert of Helmond, poli Urologie/Orthopedie of Chirurgie; het maakt Anny allemaal niet uit. Ze schiet ons altijd te hulp, is een keiharde werker en niets is haar teveel. De afgelopen maanden is Anny, door vakanties en zieke collega’s weer een reddende engel geweest.”

Foto © Hein van Bakel:
Bestuursvoorzitter Betty van de Walle overhandigt Anny van de Mortel het compliment van de maand voor haar geweldige inzet.

Meer nieuws