2019Nieuwsberichten van 2019

Elkerliek ziekenhuis+

3 juni 2019

Eendagsdiagnostiek Mammapoli Elkerliek ziekenhuis

Al jaren werkt de Mammapoli in het Elkerliek met eendagsdiagnostiek: als u géén borstkanker hebt, dan weet u dat dezelfde dag nog.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

16 mei 2019

Gratis parkeren voor mindervaliden bij Elkerliek in Helmond

Het groeiend aantal patiënten en bezoekers dat met de auto naar het Elkerliek ziekenhuis komt, leidde de afgelopen winter soms tot parkeerproblemen op het terrein in Helmond. Zeker voor mindervaliden was dit erg vervelend. Het Elkerliek realiseerde daarom, naast reguliere parkeerplaatsen, extra gratis parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

1 mei 2019

Fitter de operatie in, een beter herstel en sneller naar huis

Op 1 mei start het Elkerliek ziekenhuis met een initiatief om patiënten met een darmkanker operatie voorafgaand aan de operatie in een betere conditie te krijgen, waardoor ze sneller herstellen na de operatie en sneller naar huis kunnen. Een mooi voorbeeld van better in, better out.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

18 april 2019

Problemen met telefoonverkeer opgelost

Door een grote telefoonstoring bij telefoonprovider Ziggo/Vodafone waren er problemen met onze telefonische bereikbaarheid. Inmiddels is de telefoonstoring opgelost.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

18 april 2019

Paasdiner voor patiënten

Voor patiënten die tijdens de paasdagen in het Elkerliek verblijven en hun naasten organiseren we 1e paasdag een paasdiner.

Lees het hele bericht