2018Nieuwsberichten van 2018

Harteraad Vaatkeurmerk 2018

17 september 2018

Elkerliek ziekenhuis ontvangt opnieuw keurmerk voor vaatzorg

Het Elkerliek ziekenhuis heeft ook voor 2018 het vaatkeurmerk ontvangen van de Harteraad. Hiermee voldoet het Elkerliek aan de gestelde kwaliteitscriteria van de patiëntenorganisatie voor mensen met een hart- en vaataandoening.

Lees het hele bericht
Een afbeelding

13 september 2018

Vacature lid raad van toezicht

De raad van toezicht van het Elkerliek ziekenhuis zoekt een betrokken lid raad van toezicht die via een bindende voordracht van de cliëntenraad wordt benoemd.

Lees het hele bericht
drs. Michel Foppen

12 september 2018

Michel Foppen nieuw lid raad van bestuur Elkerliek ziekenhuis

Met ingang van 1 november aanstaande start drs. Michel Foppen als lid van de raad van bestuur van het Elkerliek ziekenhuis. Samen met de huidige voorzitter, prof. dr. Eveline de Bont, vormt hij het collegiaal bestuur dat – in nauwe samenwerking met het management en de medisch specialisten - gestalte gaat geven aan een toekomstbestendig Elkerliek.

Lees het hele bericht
samen beslissen

10 september 2018

3-daagse over Samen Beslissen in het Elkerliek ziekenhuis

Op 18, 19 en 20 september organiseert het Elkerliek de ‘3-daagse Samen Beslissen’. We gaan met u in gesprek over wat Samen Beslissen inhoudt. Wat betekent het voor u, wat verwacht u van uw arts en wat zijn uw ervaringen?

Lees het hele bericht
Een afbeelding

31 augustus 2018

24 uur per dag geboorteaangifte in het Elkerliek

Na de bevalling - in het kraambed, het gezin erbij - direct geboorteaangifte doen bij de gemeente. In het Elkerliek ziekenhuis is dit vanaf 30 augustus mogelijk, met een beveiligde tablet van de gemeente. Aanwezigheid van een ambtenaar van de burgerlijke stand is niet nodig.

Lees het hele bericht