TropazInloggen Tropaz

De Trombosedienst Elkerliek Helmond stelt u in de gelegenheid om gebruik te maken van Tropaz. Tropaz is een webapplicatie die u in staat stelt om informatie met uw trombosedienst uit te wisselen via een beveiligde internetverbinding. Via Tropaz kunt u uw doseerschema’s met INR uitslagen insturen en terugzien.

U kunt ook berichten doorgeven aan de trombosedienst. U kunt bijvoorbeeld een vakantie, een wijziging in de medicijnen die u gebruikt of een operatie of ingreep die u moet ondergaan snel en eenvoudig doorgeven. Eventueel kunt u een doseerkalender uitprinten zoals u gewend bent te krijgen bij de reguliere trombosedienst. Daarnaast kunt u vragen stellen over uw dosering of een opmerking maken. Zo nodig krijgt u hiervan via Tropaz een bericht van de trombosedienst terug. U ontvangt steeds een melding via uw email. Op deze manier kan gebruik van de telefoon voor u en voor ons worden beperkt.
Onze medewerkers bekijken en verwerken op werkdagen tot 16.00 uur de binnengekomen berichten. U krijgt snel antwoord maar berichten die na 16.00 uur, ’s avonds of in het weekeinde worden gestuurd worden dus de volgende werkdag verwerkt. 

Als u hier gebruik van wil maken, geef dit aan ons door via een email bericht aan trombosedienst@elkerliek.nl.

Webapplicatie Tropaz

Gebruikershandleiding webapplicatie Tropaz
E-learning webapplicatie Tropaz

App voor smartphone

Indien u gebruik maakt van de Tropaz webapplicatie dan kunt u ook gebruik maken van de Tropaz-app op uw smartphone. De Tropaz-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Gebruikershandleiding app Tropaz
E-learning app Tropaz

Informatie

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met de trombosedienst tijdens kantooruren op telefoonnummer: 0492-595973