InloggenHoe kan ik inloggen op MijnElkerliek?
Ga naar www.elkerliek.nl/mijnelkerliek. Klik op de knop 'Log in op MijnElkerliek'. U kunt vervolgens inloggen met uw DigiD gegevens. Daarna heeft u toegang tot uw gegevens en de andere mogelijkheden die MijnElkerliek biedt.

Hoe werkt het inloggen bij DigiD?
Als u op de pagina van DigiD komt ziet u bovenin staan 'Inloggen bij Elkerliek Ziekenhuis Loket'. Vervolgens kiest u inloggen met sms-verificatie of inloggen met de DigiD app.

Weet u niet precies hoe DigiD werkt? Klik dan op deze pagina met eenvoudige uitleg over DigiD.

Kijk voor meer informatie bij de pagina Vraag en Antwoord

Kan ik ook met mijn mobiele telefoon of tablet inloggen op MijnElkerliek?
Het is mogelijk om MijnElkerliek op uw mobiele telefoon te openen. Het scherm wordt echter niet automatisch aangepast aan de grootte van uw beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat u handmatig moet scrollen om alle onderdelen van MijnElkerliek te kunnen inzien. Op de meeste tablets is het inzien van MijnElkerliek geen probleem.

Wat is het verschil tussen de eerste keer inloggen ten opzichte van de keren daarna?
De eerste keer dat u inlogt, wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens te controleren. Houdt uw verzekeringsnummer bij de hand. Bent u nog niet bekend bij het Elkerliek? Of is uw legitimatie nog niet gecontroleerd? Meldt u zich voor uw bezoek aan bij de receptie in de centrale hal op locatie Helmond of Deurne om u te legitimeren en uw inschrijving af te ronden.

Ik heb problemen met inloggen, wat kan ik doen?
Onderstaande problemen kunnen zich voordoen.

  • U bent nog niet in het Elkerliek ziekenhuis geregistreerd. U heeft enkel toegang tot MijnElkerliek indien u in het Elkerliek ziekenhuis bent geweest voor een afspraak of behandeling.
  • Er gaat iets mis met uw DigiD. Lees hier meer over op de website van DigiD.
  • U logt in met uw eigen DigiD om gegevens van uw partner of kind op te vragen. Dat kan niet, aangezien u alleen kunt inloggen met de DigiD van de betreffende persoon.
  • Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, of is uw DigiD verlopen? Lees hier meer over op de website van DigiD.
  • Mogelijk voldoet uw browser en/of besturingssysteem niet aan de nieuwste minimale eisen om in te loggen met DigiD. Het kan zijn dat u uw browser moet updaten naar een nieuwere versie. Heeft u bijvoorbeeld een computer met Internet Explorer 8? Dan moet u uw browser upgraden met Internet Explorer 9.

Hoe log ik in voor mijn kind?
Is uw kind ouder dan 12 jaar? Dan kan uw kind zelf inloggen met zijn/haar eigen DigiD. Voor kinderen tot 12 jaar kunt u met de DigiD van uw kind inloggen. Heeft uw kind nog geen DigiD? Dan kan deze aangevraagd worden via de website van DigiD.

Hoe kan ik uitloggen in MijnElkerliek?
U kunt uitloggen door in MijnElkerliek rechtsboven in beeld te klikken op ‘afmelden’.