Dagkliniek GeriatrieWat is de dagkliniek Geriatrie?

U wordt door uw huisarts doorverwezen naar deze dagkliniek. Op de afdeling wordt onderzoekgedaan bij ouderen die veranderingen ondervinden op lichamelijk, geestelijk en/of sociaal gebied. Ook worden hier behandelingen ingezet. De veranderingen kunnen sneller tot ziekte leiden. Ook kunnen er verschillende klachten optreden, zonder dat er een duidelijke ziekte te herkennen is. In dat geval kan een klinisch geriater gevraagd worden om uitgebreid onderzoek te doen. Een klinisch geriater is een specialist op het gebied van ouderdomsziekten en -problemen.

Wat kunt u verwachten?

De dagkliniek Geriatrie streeft ernaar om verschillende onderzoeken op elkaar af te stemmen. Het grote voordeel is dat u niet voor elk onderzoek apart naar het ziekenhuis hoeft te komen. Tijdens deze onderzoeken en behandelingen komt u in aanraking met meerdere hulpverleners.

Contact

U vindt deze dagkliniek op de derde verdieping van het Elkerliek Ziekenhuis. Vanuit de centrale hal volgt u de borden ‘overige verpleegafdelingen’. Vanaf de derde verdieping kunt u de borden ‘GAAZ (verpleegafdeling 3D)’ aanhouden. Neem contact op met het secretariaat dagkliniek geriatrie 0492-595944. Contact opnemen bij voorkeur op maandag, woensdag of donderdag.

Bent u slecht ter been? Dan kunt u gebruik maken van een rolstoel, te verkrijgen bij de hoofdingang. Hiervoor heeft u een 2 euro muntstuk nodig.