Vita_liek

U bevindt zich hier: Home | Vita_liek

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Sportmedisch onderzoek bij Vita_liek

Welkom bij Vita_liek. Wij bieden diverse mogelijkheden voor sportmedisch onderzoek en bloedonderzoek. Onder de persoonlijke en professionele begeleiding van onze sportartsen Rhijn Visser en Viktor Niemeijer brengen we je gezondheid in kaart en krijg je passende adviezen om (nog) beter te presteren. De diagnostiek wordt uitgevoerd door het Elkerliek ziekenhuis.

Vita_liek is er voor de recreatieve- en wedstrijdsporter. Maar ook beginnende sporters of mensen met een beweegwens, kunnen bij Vita_liek terecht voor een persoonlijk advies op maat. Zeker als je ongetraind bent is het belangrijk om vooraf te bekijken op welke manier sporten verantwoord is. Wij doen een risico-inventarisatie en geven een passend trainingsadvies, zodat je veilig van start kunt gaan. 

Heb je een beweeg- of sportwens?

Sporten is gezond. Tenminste als je het op een verantwoorde manier doet en je goed voorbereid van start gaat. Zo wordt de kans op blessures kleiner en de kans van slagen groter. Zeker als je ongetraind bent, of een chronische ziekte hebt, is het belangrijk om in kaart te brengen op welke manier sporten verantwoord is.
Deze pakketten raden we beginnende sporters aan:

Basis sportmedisch onderzoek Basisplus sportmedisch onderzoek Vetstatus bepalen

Wil jij meer uit je training halen?

Sport je intensief en wil je meer uit je inspanningen halen? Of wil je weten waar je omslagpunt ligt? Bij Vita_liek stellen we individuele trainingsrichtlijnen voor je op. Ook is het mogelijk om je vetstatus te laten bepalen door middel van bloedonderzoek.
Deze pakketten raden we intensieve sporters aan: 

Groot sportmedisch onderzoek Uitgebreid sportmedisch onderzoek Vetstatus bepalen

Vergoeding

Sportmedische onderzoeken en bloedonderzoek betaal je zelf. Soms wordt een gedeelte betaald uit een aanvullende verzekering.
Kijk hier voor een overzicht.

 
Als je een sportmedisch onderzoek wilt laten doen, dan plannen we daar een afspraak voor in. Een aantal dagen voor je afspraak vragen we je om bloed te laten prikken. Dit kan bij je thuis of op je werkplek of bij een bloedafnamepost van het Elkerliek ziekenhuis. Na het sportmedisch onderzoek ontvang je direct een persoonlijk advies. De resultaten uit van het bloedonderzoek zijn daarin al meegenomen.
 

Contact opnemen
Bezoekadres
  • Vita_liek
    Julianalaan 2
    5707 HR Helmond