JongerenpaginaKinderen, jongeren, jong-volwassenen. Het zijn allemaal mooie begrippen, maar als je zo tussen de dertien en de achttien jaar bent is het moeilijk om aan te geven bij welke groep je nu precies hoort. In het Elkerliek ziekenhuis geven we alle kinderen en jongeren tot zestien jaar een plaatsje op de afdeling Kind & Jeugd. Ben je ouder dan zestien, dan overleggen we met je of je op deze afdeling wordt opgenomen of op een afdeling voor volwassen patiënten.

Hoe het er aan toe gaat op deze afdeling lees je op de speciale website voor jongere kinderen hebben gemaakt. De informatie die daar staat vind je misschien wat kinderlijk geschreven, maar je krijgt al wel een beetje een ‘gevoel’ van wat je te wachten staat.

Ook op dit deel van de site geven we je, via de knoppen aan de rechterkant op deze pagina, een beeld van wat je allemaal kunt verwachten als je voor een dag of voor langere tijd op onze afdeling wordt opgenomen. En als je vragen hebt die hier niet beantwoord worden? Dan kun je bellen naar 0492-59 59 55 (polikliniek) of 0492- 59 56 25 (afdeling).