Voorlichting en rondleiding

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Gynaecologie / Verloskunde | Zwangerschap en bevalling | Voorlichting en rondleiding

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Voorlichting en rondleiding

Je weet van tevoren niet hoe je bevalling gaat verlopen. Toch is het belangrijk om er wel over na te denken. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk.

Voorlichtingsfilm

Bekijk de voorlichtingsfilm van samenwerkingsverband JIJWIJ voor meer informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. In deze film komen o.a. deze onderwerpen aan bod: verloop van de bevalling, thuis of in het ziekenhuis bevallen, je ziekenhuiskoffer, pijnbestrijding, kraambed en de rol van je partner. Bekijk de onderwerpen waar jij graag meer over wilt weten op een moment dat het jou goed uitkomt!

Rondleiding

Ben je benieuwd hoe de verloskamers en de gezinssuites/couveuse suites er in het ziekenhuis uit zien? Het Centrum voor Geboorte en Gezin organiseert elke tweede woensdag van de maand een rondleiding. Op dit moment zijn er helaas geen rondleidingen. Zodra het weer mogelijk is, gaan de rondleidingen weer van start. Wil je alvast een beeld krijgen van het Centrum voor Geboorte en Gezin? Kijk onderstaand filmpje.