Over ons

U bevindt zich hier: Home | Over ons

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Over ons

Het Elkerliek is een ziekenhuis waar je gewoon mens kunt zijn. Of je nu patiënt, medewerker of bezoeker bent. Je bent een uniek mens met een eigen verhaal. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller.

Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart. We maken bewust tijd voor kleine dingen die een groot verschil maken; een arm om een schouder of samen even lachen. Een kopje koffie tijdens het wachten, of een luisterend oor. Je voelt je letterlijk en figuurlijk beter in het Elkerliek.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt in het Elkerliek ziekenhuis. Als patiënt, maar ook als gast. Ook al is het contact soms maar kort, het contact moet waardevol en prettig zijn. We houden de wachttijden kort en als dat niet lukt, informeren we u daarover. Ook dat verstaan we onder welkom. Wij staan voor u klaar en helpen u waar nodig.

Meepraten over uw behandeling

Meedenken over uw behandeling komt de zorg ten goede. We gaan het gesprek aan en luisteren naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We leggen de verschillende behandelmogelijkheden aan u voor en bepalen samen de behandelroute die het beste bij u past.

Is uw ervaring niet helemaal zoals u het verwacht had? Laat het ons weten via het contactformulier.