Hoort u niets van het Elkerliek? Dan gaat uw afspraak door

U bevindt zich hier: Home | Actueel | 2020 | Hoort u niets van het Elkerliek? Dan gaat uw afspraak door

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Hoort u niets van het Elkerliek? Dan gaat uw afspraak door

Elkerliek ziekenhuis

Ondanks het oplopende aantal corona-patiënten gaat in het Elkerliek de acute zorg, spoedoperaties, urgente en niet uitstelbare zorg, oncologische zorg en bevallingen uiteraard gewoon door. Wel is veel planbare reguliere zorg, net als in andere ziekenhuizen, inmiddels afgeschaald en zijn we genoodzaakt een aantal niet urgente afspraken te verschuiven of om te zetten.

Als uw afspraak komt te vervallen of wordt omgezet naar een telefonische of videoafspraak, dan neemt het Elkerliek zelf telefonisch contact met u op. Als u geen bericht krijgt, dan gaat uw afspraak, behandeling of operatie vooralsnog gewoon door.

Wij verzoeken u daarom om ons niet te bellen over het wel of niet doorgaan van uw afspraak. Zo blijven wij telefonisch bereikbaar voor patiënten voor wie het medisch belangrijk is om telefonisch te overleggen met ons.

Als u naar het ziekenhuis komt, vragen we u rekening te houden met de bestaande maatregelen en om vooraf de online corona-screening in te vullen. Zo helpt u om uw bezoek aan het ziekenhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen.