Cosmetische Dermatologie spreekuur

U bevindt zich hier: Home | Speciale spreekuren | Cosmetische Dermatologie spreekuur

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Cosmetische Dermatologie spreekuur

Wat is het spreekuur Cosmetische Dermatologie?

Veel huidafwijkingen zijn niet ernstig maar worden wél als cosmetisch storend ervaren. Om deze storende huidafwijkingen te behandelen biedt de Peelland Kliniek, gevestigd op de polikliniek Dermatologie, het Cosmetisch spreekuur.

Wat kunt u verwachten?

Hier worden huidafwijkingen en daarbij behorende behandelingen besproken, die doorgaans niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Denkt u hierbij aan ouder-domswratten, cosmetisch storende moedervlekken, huidverouderingen zoals rimpels en fronsen. Wratten en moedervlekken kunnen op verzoek worden verwijderd. Tevens vinden behandelingen plaats middels botuline toxine en fillers met hyaluronzuur  voor diverse zones in het gelaat.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met de assistenten van de Peelland Kliniek, te bereiken via de Polikliniek Dermatologie van het Elkerliek Ziekenhuis. De assistenten staan u graag te woord en kunnen voor u desgewenst een afspraak maken bij één van onze dermatologen.

Tijdens een intake gesprek op onze polikliniek zullen uw wensen en daarbij mogelijke behandelingen en kosten worden besproken.