Onze service

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Apotheek | Onze service

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Onze service

De apotheekmedewerkers hebben veel kennis van geneesmiddelen en werken nauw samen met de medisch specialisten. Wij controleren of uw geneesmiddelen elkaar goed verdragen. Wij zullen u daarom vragen naar de geneesmiddelen die u gebruikt, óók die u zonder recept koopt bij apotheek of drogist. Wij signaleren wanneer geneesmiddelen ongewenst op elkaar inwerken of niet geschikt voor u zijn, bijvoorbeeld vanwege allergieën of andere aandoeningen. In dat geval nemen wij contact op met uw behandelend arts.

Informatiematerialen

De apotheek heeft gratis foldermateriaal over medicijnen, ziekten en vrij verkrijgbare medicijnen.

Innameschema en doseerdoos

Vindt u het moeilijk te onthouden welk geneesmiddel u wanneer moet gebruiken? Wij kunnen een innameschema voor u maken. Daar staat precies op welk medicijn u wanneer moet gebruiken.
Ook een handig hulpmiddel is de doseerdoos. Dat is een doos met vakjes voor alle dagen van de week. Elke dag is weer opgedeeld in ochtend, middag of avond. U kunt uw medicijnen voor de hele week daarin verdelen. Zo kunt u in een oogopslag zien of u uw medicijnen voor die dag of dat tijdstip al hebt gebruikt of nog niet.