Privékliniek Elkerliek Esthetiek

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Elkerliek Esthetiek

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Privékliniek Elkerliek Esthetiek

Wat is Elkerliek Esthetiek?

Cosmetische chirurgie in de veilige omgeving van het ziekenhuis. Dat is de onderscheidende kwaliteit van Elkerliek Esthetiek. De verbinding tussen de betrouwbaarheid en veiligheid van het gerenommeerde Elkerliek ziekenhuis en de exclusiviteit van een privékliniek.

Wat kunt u verwachten?

Een kwaliteit die wordt geboden tegen concurrerende prijzen. Dat maakt de Cosmetische chirurgie toegankelijk voor elke man of vrouw die op een veilige manier van een lichamelijk ongemak wil worden verlost. Bij Elkerliek Esthetiek mag u een eerlijk en deskundig advies verwachten door in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen. Mensen die hun vak verstaan en werken volgens de laatste stand van de techniek en de wetenschap. Daardoor kunnen medische complicaties tot een minimum worden beperkt. Cosmetische chirurgie heeft immers dezelfde risico’s als iedere andere operatie. De kosten van een mogelijke complicatie zijn doorgaans niet in de behandelprijs inbegrepen. Zo niet bij Elkerliek Esthetiek.

Tarievenoverzicht

Als er een medische aanleiding is, komt u voor Plastische chirurgie in aanmerking. Hier kan een aanvraag worden gedaan voor vergoeding van een ingreep.

Contact Polikliniek Plastische chirurgie