Wie is mijn dokter?Meltzer, mevrouw drs. L.I.M

KNO-arts in het Elkerliek ziekenhuis

BIG-nummer: 9063618001

Opleidingen

  • Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als kinder KNO-arts in het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht. Ik heb me daar met name gericht op kinderen met bovenste luchtweginfecties, luchtwegchirurgie en oorproblemen.
  • Ik heb gewerkt in Rady’s Childrens hospital in San Diego USA, een groot en vooraanstaand kinderziekenhuis in California. Hier heb ik veel geleerd  over de kinder KNO, maar ook  over de culturele verschillen in de gezondheidszorg.

Aandachtsgebieden

  • Kinder-KNO
  • Neus- en neusbijholtechirurgie
  • Oorchirurgie en flapoorcorrecties

Werkzaam in het Elkerliek sinds

september 2014

Persoonlijke noot

Mijn vak is een combinatie van denken en doen. Het is heel uitdagend met een grote verscheidenheid aan patiënten en problemen. Van jong tot oud komen op mijn poli langs. De problemen zijn divers: een peuter met oorontstekingen of een zangeres die haar hoge noten niet meer haalt. Maar ook patiënten die last hebben van hinderlijk snurken of die niet goed door hun neus kunnen ademen zie ik regelmatig op de polikliniek. Vaak hebben de problemen van het keel neus en oor-gebied een grote impact op het dagelijks leven. Gelukkig zijn de de problemen vaak goed te behandelen. Het geeft dan ook erg veel voldoening om deze patiënten te kunnen helpen.
Patiëntgerichtheid en kwaliteit van zorg zijn de belangrijkste kernwaarden voor mij als dokter.  Ik zoek graag samen met de patiënt naar een oplossing en vind het erg belangrijk dat de patiënt goed geïnformeerd is.
Sinds september 2014 werk ik in het Elkerliek ziekenhuis, een hele fijne plek om te werken. Het ziekenhuis biedt een hoge kwaliteit van zorg en is erg patiëntgericht. De afdeling KNO is een vooruitstrevende en patiëntgerichte afdeling met een prettige sfeer.

Specialisme:

Meltzer, mevrouw drs.