ActueelElkerliek krijgt weer pluim voor vruchtbaarheidskliniek

4 december 2013

Freya, de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft het Elkerliek ziekenhuis wederom een pluim toegekend voor haar fertiliteitspolikliniek. De patiëntenvereniging geeft hiermee aan dat het spreekuur aan alle door haar gestelde eisen voldoet. In 2012 ontving het Elkerliek voor de eerste keer een pluim voor de vruchtbaarheidspolikliniek.
 
Maar liefst één op de zes stellen die graag zwanger willen worden, ondervindt hier problemen mee. Speciaal voor hen heeft het Elkerliek ziekenhuis de fertiliteitspolikliniek. Een gynaecoloog en een verpleegkundig specialist begeleiden de stellen. Allereerst wordt geprobeerd de oorzaak te vinden. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld.

Over Freya
Freya is de algemeen erkende, toonaangevende patiëntenvereniging die mensen met vruchtbaarheidsproblemen ondersteunt door middel van belangenbehartiging, informatievoorziening en lotgenotencontact. De vereniging heeft de Monitor Fertiliteitszorg in het leven geroepen om vergelijking tussen de ziekenhuizen voor patiënten te vergemakkelijken en een ziekenhuis te kiezen dat past bij hun wensen.

Meer nieuws