ActueelNieuwe website. Geef uw mening!

14 maart 2012

Na ruim een jaar voorbereiding is de nieuwe website van het Elkerliek ziekenhuis nu online. De website heeft een metamorfose ondergaan en is helemaal ingericht naar de wensen van bezoekers en patiënten. Daarnaast weerspiegelt het de vriendelijke en veilige zorg waar het Elkerliek voor staat. Kijk gerust rond!

Patiënt centraal

De website is het resultaat van een nieuwe manier van denken: van zendergericht naar ontvangergericht. Er wordt dus niet meer gekeken naar wat het ziekenhuis wil vertellen, maar naar wat patiënten en bezoekers graag willen weten en lezen. Om deze behoeftes in beeld te brengen, is informatie ingewonnen bij diverse externe partijen. Zo hebben de Cliëntenraad en het Cliëntenpanel meegedacht over de nieuwe site, maar is er ook onderzoek gedaan onder patiënten.

Ook aan de kleintjes is gedacht

Bij het maken van de nieuwe website van het Elkerliek ziekenhuis zijn ook de kleintjes niet vergeten. Zij hebben nu een eigen website, helemaal gericht op kinderen. De fleurige kleuren en de kindvriendelijke teksten sluiten helemaal aan bij hun belevingswereld. Hiervoor werd samengewerkt met studio Blooos uit Helmond. Op de kindersite wordt gebruik gemaakt van fotoboeken. Via deze boeken zien kinderen en hun ouders wat ze kunnen verwachten in het ziekenhuis. Ook staan er kleurplaten en spelletjes op de site. De website is te vinden op www.elkerliek.nl/kind. Of klik op de icoontjes die je door de site heen vindt.

Geef uw mening!

Wij horen graag wat u van onze nieuwe website vindt. U kunt een reactie geven via de poll hieronder. Of een mail sturen naar communicatie@elkerliek.nl .

{smartlet.set(pollItem, poll.getrelevantpoll(smartlet.get(pollFolder)))}
Wat vindt u van de nieuwe website?
  1. Een hele verbetering!
    79% - 52 stemmen
  2. Neutraal
    9% - 6 stemmen
  3. De vorige site vond ik beter
    11% - 7 stemmen
  4. 66 stemmen in totaal
U kunt niet langer stemmen voor deze peiling.
Meer nieuws