ActueelKoper voor Elkerliek ziekenhuis locatie Deurne

19 februari 2024

locatie Deurne

In november 2022 startte het Elkerliek ziekenhuis een aanbestedingstraject om een koper voor de locatie van het Elkerliek ziekenhuis aan de Dunantweg in Deurne te vinden. Uit een zorgvuldig proces met verdiepende gesprekken is Combinatie Muller – Wagemakers V.O.F en BL Huisvesting B.V. als koper voortgekomen.

Verkoop
Combinatie Muller- Wagemakers V.O.F. en BL Huisvesting B.V. is vanaf 1 september 2026 de nieuwe eigenaar van het gebouw in Deurne. Het Elkerliek ziekenhuis verkoopt het gebouw omdat het verouderd is en de vierkante meters er onderbenut worden.

Aanwezig in Deurne
De strategie van het Elkerliek ziekenhuis is om zorg zoveel mogelijk thuis bij mensen ‘achter de voordeur’ te verlenen. Als dit niet gaat, dan kan deze zorg fysiek op één van de locaties van het Elkerliek geleverd worden. Daarom hecht het Elkerliek er veel waarde aan om in Deurne aanwezig te zijn en te blijven. De komende periode wordt daarom gebruikt om hiertoe concrete plannen te maken. De zorg blijft in elk geval tot 1 januari 2030 in het oude gebouw in Deurne. 

Meer nieuws