ActueelUw zorgverzekering in 2023 en het Elkerliek

19 december 2022

Zorgverzekering

Vóór 31 januari 2023 kunt u weer een nieuwe zorgverzekering kiezen (uw oude verzekering moet u dan wel uiterlijk 31 december 2022 van dat jaar opzeggen). Als u patiënt bent in het Elkerliek, is het voor u van belang om te weten met welke zorgverzekeraars het Elkerliek samenwerkt. 

Want alleen bij zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken weet u zeker dat uw verzekerde kosten vergoed worden. Bekijk hier het overzicht van zorgverzekeraars waarmee het Elkerliek in 2023 een contract heeft. 

VGZ nog in onderhandeling

Met zorgverzekeraar VGZ is het Elkerliek nog in onderhandeling. Elkerliek en VGZ spannen zich beide in om op een later moment alsnog een akkoord te bereiken.  

Geen contract? Let op!

Als er (nog) geen contract is met uw verzekeraar en u zorg krijgt in het Elkerliek, kan dat financiële gevolgen voor u hebben. Uw zorgverzekeraar kan u daar meer informatie over geven. Met bijna alle zorgverzekeraars hebben we ook in 2023 weer een contract. Maar niet met zogenaamde budgetpolissen. Als u zo’n polis kiest en u krijgt zorg in het Elkerliek, dan loopt u het risico dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. Vaak blijkt een goedkope budgetverzekeraar achteraf dan juist een dure keuze... Wij adviseren u om hiermee bij de keuze voor een nieuwe zorgverzekeraar rekening te houden. Check het op onze pagina overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars

Meer informatie

Op www.elkerliek.nl/kosten kunt u meer lezen over zorgkosten. Maar u kunt altijd het beste bij de zorgverzekeraar nagaan welke zorg voor vergoeding in aanmerking komt, wat uw eigen risico bedrag is en welke zorg u zelf moet betalen.

Meer nieuws