Hoe ziet het er uit?De afdeling Kind & Jeugd bestaat uit drie delen. In september 2018 is Kind & Jeugd helemaal vernieuwd.

Zalenunit

Hier slapen kinderen en jongeren van ongeveer twee tot achttien jaar. Er zijn tweepersoonskamer voor kinderen van twee tot ongeveer vijftien jaar. We proberen ervoor te zorgen dat je bij leeftijdsgenoten op een kamer ligt. Er zijn geen aparte jongens- en meisjeskamers. Voor de jongeren tussen de vijftien en achttien jaar zijn er twee tweepersoonskamers. Op deze kamers heb je een eigen televisie en een telefoon.
De meeste kinderen en jongeren mogen van de kamer af en mogen rondlopen op de afdeling Kind & Jeugd of naar ´de opkikker´ of HOOM. Het is niet de bedoeling dat je alleen van de afdeling afgaat. Als één van je ouders bij je is en het mag van de arts, dan mag dat natuurlijk wel.

Boxenunit

Hier worden de kinderen en jongeren opgenomen die vaak wat zieker zijn of die een ziekte hebben die besmettelijk is. Ze kunnen daarom beter alleen op een kamer liggen.Deze kinderen en jongeren moeten op de kamer blijven en mogen niet rondlopen.

Zie ook