VakantiedialyseGaat u op vakantie in de regio Helmond / Deurne, dan kunt u voor vakantiedialyse terecht in Dialyse Centrum Deurne. Wij hebben een modern dialysecentrum waar dialysepatiënten tijdens hun vakantie kunnen dialyseren. U heeft hier wel toestemming van uw nefroloog voor nodig.

Het  Dialysecentrum Deurne is HKZ- gecertificeerd. Tijdens dialyse kunt u gebruik maken van tv-radio-internet. Onze voedingsassistent zorg voor eten en tdrinken tijdens uw verblijf op de dialyseafdeling.

Aanmelden voor vakantiedialyse

  • Vraag uw eigen nefroloog om toestemming voor vakantiedialyse.
  • Neem minstens 3 maanden van tevoren contact met ons op via telefoonnummer 0492-595946. U kunt uw vraag voorleggen aan onze secretaresse. U kunt ook een email sturen naar secretariaatdialyse@elkerliek.nl met uw verzoek voor vakantiedialyse. Wij nemen dan contact met u op.
  • Als er plaats is in Dialyse Centrum Deurne, sturen we u informatie en aanmeldingsformulieren toe per post of email. Wij vragen u om ervoor te zorgen dat uw eigen dialysecentrum uw medische en verpleegkundige gegevens naar ons retourneert.  Onze nefroloog beslist aan de hand van deze gegevens of u in Dialysecentrum Deurne kunt dialyseren.