MijnIBDcoachMijnIBDcoach

Als u bij het Elkerliek onder behandeling bent voor IBD (ziekte van Crohn en colitis ulcerosa) dan bieden wij u een persoonlijke digitale zorgcoach aan die u bij uw ziekte helpt, MijnIBDcoach.

Wat houdt het in?
Mijn IBDcoach is een beveiligde en persoonlijke online omgeving, waarin u samen met uw MDL-arts of verpleegkundige uw behandeling volgt. U kunt er meer over IBD te weten komen, leren wat u kunt doen om IBD onder controle te houden en uw behandelplan bijhouden. Ook kunt u rechtstreeks aan uw behandelaars vragen stellen en klachten bespreken. MijnIBDcoach helpt zowel u als ons om uw behandeling te optimaliseren. U hoeft hierdoor minder vaak naar het ziekenhuis te komen voor standaard controleafspraken. Het vervangt dus zorg die anders in het ziekenhuis zou moeten plaatsvinden. Ook loopt u minder kans op een spoedopname, doordat we u zo continu kunnen monitoren.

Meer weten?
Bekijk dan deze film met meer uitleg of lees onze folder.

Heeft u interesse om mee te doen?
Bespreek dit dan met uw MDL arts of verpleegkundig Specialist MDL. Zij zorgen er dan voor dat u een registratielink ontvangt, waarmee u zich kunt inschrijven.