ActueelSamenwerking Catharina en Anna

3 december 2013

Het Catharina ziekenhuis en St. Anna Ziekenhuis gaan samenwerken. Welke vorm deze samenwerking aanneemt, is nog niet bekend. Wij verwachten dat deze samenwerking op voorhand voor het Elkerliek geen gevolgen heeft. Wij zetten de samenwerking met de ziekenhuizen in de regio voort.

De betrokken ziekenhuizen hebben het voornemen uitgesproken om de goede samenwerkingsrelatie met het Elkerliek te handhaven.
We zijn als ziekenhuis zeer goed in staat om uitstekende zorg aan onze patiënten te verlenen. Dit blijkt ondermeer uit de NIAZ- accreditatie die we zojuist weer hebben gekregen, en de  verschillende certificaten en lintjes die wij hebben gekregen voor onze zorg. Het feit dat we ook dit jaar weer, voor de derde opeenvolgende maal , in de top 10 van de ziekenhuizen top 100 van het AD zijn geëindigd past daar prima bij. Kortom, met de huidige samenwerkingsrelaties functioneren we prima. Het gaat hierbij niet alleen om de samenwerking met andere ziekenhuizen, maar  zeker ook met  huisartsen en verloskundigen in onze regio. 

Meer nieuws