Radiologie contact

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Radiologie | Radiologie contact

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Radiologie contact


Belangrijke mededeling i.v.m. het coronavirus

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis?
Dan is het goed om te weten dat het in het Elkerliek veilig is. We willen de kans op verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Daarom zijn er een aantal belangrijke zaken waarvoor we uw aandacht vragen. Zaken die écht anders zijn dan voorheen. We vragen hierbij uw medewerking om uw bezoek voor uzelf, onze medewerkers en andere patiënten zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een afspraak plannen?
Heeft u een verwijzing met zorgdomeinnummer? In veel gevallen kunt u inmiddels weer zelf een afspraak online inplannen via MijnElkerliek. Is uw type afspraak nog niet online in te plannen? Dan benadert het Elkerliek u telefonisch om een afspraak in te plannen of u ontvangt een oproep per post. Bel ons dan liever niet om te vragen of u al aan de beurt bent. Zo helpt u ons om het ziekenhuis telefonisch goed bereikbaar te houden voor patiënten met urgente medische vragen.

Lees hier wat moet u weten voorafgaand aan uw afspraak.


Locaties

Helmond
In Helmond bevindt de afdeling Radiologie zich op de tweede verdieping. In het ziekenhuis volgt u de borden "Röntgen/Radiologie".

Deurne
In Deurne bevindt de afdeling Radiologie zich op de eerste verdieping. In het ziekenhuis volgt u de borden "Röntgen/Radiologie". In Deurne kunt u terecht voor MRI-onderzoek, bucky onderzoek, echografie en dexa metingen. Echo-onderzoek is op sommige dagen in Deurne beperkt mogelijk.

Afspraak maken

De afdeling Radiologie is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.
De afspraaknummers zijn:

Deurne: 0493 - 32 88 79
Helmond: 0492 - 59 56 04

Let  op: voor een onderzoek heeft u altijd een verwijzing van de huisarts of een behandelend specialist nodig.

Openingstijden

Helmond
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.45 uur

Deurne
Maandag t/m donderdag van 08.15 tot 16.45 uur
Vrijdag van 08.15 tot 12.30 uur.

Voor 9.00 uur en na 16.00 uur is het meestal niet erg druk op de afdeling. Misschien prettig voor u? U bent in ieder geval ook dan van harte welkom.

Buiten deze tijden is de afdeling Radiologie niet open. Indien dit noodzakelijk is kan een medisch specialist van het Elkerliek ziekenhuis u wel verwijzen naar de afdeling voor een spoedonderzoek.

Voor de spoedzaken heeft een laborant dienst. In geval van grote drukte of als er een ernstig ongeval gebeurd is kan hij/zij een collega oproepen. Voor specialistische onderzoeken is ook een collega oproepbaar. Ook is één van de radiologen altijd oproepbaar voor het doen van onderzoek of het interpreteren van een onderzoek.

Patiënten van de huisarts worden in principe via de eerste hulparts naar de afdeling Radiologie verwezen.