Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in MijnElkerliek in

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 2020 | Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in MijnElkerliek in

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in MijnElkerliek in

Tablet login MijnElkerliek

Zodat het Elkerliek naast zorg in het ziekenhuis ook zorg op afstand kan bieden

Er is een grote maatschappelijke verandering als gevolg van de corona-pandemie. Zoals u overal leest, heeft dit grote gevolgen voor de zorg en dus ook voor het Elkerliek ziekenhuis. Het Elkerliek heeft verschillende maatregelen genomen, zodat het ziekenhuis naast de coronazorg ook de reguliere zorg voorzichtig en op veilige wijze kan herstarten. Het bieden van zorg op afstand en het slim samenwerken tussen zorgaanbieders vormen een belangrijk onderdeel van het ‘nieuwe normaal’ in de zorg. Patiënten zijn een belangrijke schakel om dit succesvol vorm te kunnen geven.

In de piek van het aantal coronapatiënten heeft het Elkerliek veel ervaring opgedaan met telefonische afspraken, videobellen en e-consults. Hierdoor kon het Elkerliek veel noodzakelijke, niet-corona gerelateerde, zorg blijven leveren. Het ziekenhuis ziet kansen om in het ‘nieuwe normaal’ dit type zorgverlening een vaste plek te geven in de reguliere zorg. Voor het ziekenhuis is het daarom essentieel om te beschikken over het juiste telefoonnummer en e-mailadres van patiënten.

Gegevensuitwisseling  

Het coronavirus leidde tot een versnelling van initiatieven om op afstand zorg te leveren en slimmer samen te werken tussen verschillende zorgaanbieders. Denk daarbij bijvoorbeeld aan samenwerking met apotheken, huisartsen, andere ziekenhuizen en fysiotherapeuten. Zowel voor de zorg op afstand, als voor de samenwerking tussen zorgaanbieders is het belangrijk dat het ziekenhuis uw gegevens mag en kan uitwisselen. Daarom vragen we u om alle gegevens aan te vullen én om ons in MijnElkerliek expliciet toestemming te geven voor gegevensuitwisseling. Zo helpt u ons om maximaal aan uw zorgvraag te kunnen voldoen.

Check uw contactgegevens en geef toestemming

Bent u patiënt in het Elkerliek? Dan heeft u toegang tot MijnElkerliek, het online patiëntenportaal. In dit beveiligde portaal ziet u onder meer uw afspraken, uw medisch dossier, uitslagen van onderzoeken en kunt u veilig e-mailen met uw arts (e-consult). Ga op uw computer, telefoon of tablet naar internet. Ga naar www.elkerliek.nl/mijnelkerliek en log daar in met DigiD. Weet u niet precies hoe DigiD werkt? Op de website van het Elkerliek vindt u een eenvoudige uitleg.