Goed om te weten: zelf inplannen afspraken weer mogelijk!

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 2020 | Goed om te weten: zelf inplannen afspraken weer mogelijk!

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Goed om te weten: zelf inplannen afspraken weer mogelijk!

In de periode dat het Elkerliek veel patiënten met corona moest opvangen, is de optie om bepaalde afspraken zelf online in te plannen tijdelijk uitgezet. Momenteel is het zelf inplannen van afspraken via MijnElkerliek weer mogelijk.

Om een afspraak te maken heeft u een ZorgDomeinnummer nodig. Dit nummer treft u aan op de verwijzing van uw huisarts. Op deze verwijzing kunt u ook lezen of uw afspraak online in te plannen is. Is dat het geval, dan voert u het ZorgDomeinnummer in op MijnElkerliek. U komt dan terecht in de online omgeving waar u uw afspraak kunt inplannen. Vervolgens ontvangt u de bevestiging van deze afspraak in uw mailbox. Dan moet u ons wel toestemming hebben gegeven om om e-mails naar u te mogen sturen. Heeft u dat nog niet gedaan, dan kunt u dat alsnog doen in de beveiligde online omgeving van MijnElkerliek.

Help mee het Elkerliek bereikbaar te houden

Is uw afspraak nog niet online in te plannen? Dan benadert het Elkerliek u telefonisch om een afspraak in te plannen of u ontvangt een oproep per post. Bel ons dan liever niet om te vragen of u al aan de beurt bent. Zo helpt u ons om het ziekenhuis telefonisch bereikbaar te houden voor patiënten met urgente medische vragen.

Coronaproof

Heeft u binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? Dan is het goed om te weten dat het in het Elkerliek veilig is. We willen de kans op verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Daarom zijn er een aantal belangrijke zaken waarvoor we uw aandacht vragen. Zaken die écht anders zijn dan voorheen. We vragen hierbij uw medewerking om uw bezoek voor uzelf, onze medewerkers en andere patiënten zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Screening bij de deur

Voor het binnengaan van het ziekenhuis wordt op mogelijke besmetting met corona gescreend. Voorheen vond deze uitvraag bij de slagbomen plaats. Dit gebeurt nu bij de hoofdingang van het ziekenhuis (aan de Wesselmanlaan).