Elkerliek zoekt hulp!

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 2020 | Elkerliek zoekt hulp!

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Elkerliek zoekt hulp!

Binnen het Elkerliek zetten we momenteel alles op alles om goede zorg te blijven bieden aan alle patiënten in ons ziekenhuis. De situatie doet een enorm beroep op de inzet van al onze zorgprofessionals. Vanwege grote toestroom van patiënten die we verwachten, zijn wij op zoek naar vrijwillige handen om hierbij te helpen en te ondersteunen.

We zoeken vooral zorgprofessionals met een geldige BIG-registratie, die kunnen meedraaien in onze directe patiëntenzorg. Maar ook hulp van niet-zorgprofessionals is zeer welkom! Graag ontvangen we jouw aanmelding:

Na de enorme hoeveel hartverwarmende reacties en aanmeldingen, zoeken we op dit moment geen nieuwe vrijwilligers zonder BIG-registratie meer. Mocht deze situatie veranderen, dan zullen we opnieuw een oproep plaatsen via ons liveblog en social media.

We merken dat mensen en bedrijven graag hun solidariteit tonen met onze zorghelden. Het is hartverwarmend hoeveel acties, giften en initiatieven ons al hebben bereikt. Om dit alles goed te blijven stroomlijnen en om te zorgen dat alles op de juiste plaatsen terecht komt, vragen we om je solidariteitsactie, gift of ander initiatief per e-mail aan te melden via  samensterk@elkerliek.nl.

Namens al onze medewerkers alvast heel erg bedankt voor je betrokkenheid!