Gevolgen landelijke actiedag 20 november voor patiënten Elkerliek

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 2019 | Gevolgen landelijke actiedag 20 november voor patiënten Elkerliek

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Gevolgen landelijke actiedag 20 november voor patiënten Elkerliek

De vakbonden hebben een landelijke ziekenhuisstaking aangekondigd op woensdag 20 november. Ook in het Elkerliek ziekenhuis zal op die dag actie gevoerd worden.

Op dit moment is nog niet bekend welke afdelingen meedoen aan de acties en wat de gevolgen zijn voor onze patiënten. Hierover voert het ziekenhuis momenteel overleg met het lokale actiecomité.

Zodra er duidelijkheid is, zullen wij hierover rechtstreeks communiceren met de patiënten die geraakt worden door de acties. Patiënten hoeven ons dus niet zelf te bellen om te controleren of een afspraak doorgaat. Zodra we meer weten zullen we ook meer informatie op onze website plaatsen.

Wat betekent dit voor patiënten die een afspraak hebben op woensdag 20 november?

Alle geplande afspraken gaan vooralsnog gewoon door. Zodra we weten welke afdelingen worden geraakt, kunnen we ook bepalen wat de gevolgen zijn voor patiënten. Dan zullen we hen zo snel mogelijk persoonlijk informeren.

Kunnen patiënten met een spoedgeval nog wel in het ziekenhuis terecht?

Patiënten die spoedzorg nodig hebben, worden in ons ziekenhuis altijd geholpen. Met de gebruikelijke kwaliteit en veiligheid van zorg, die door de acties nimmer in het gedrang mag komen.