Polikliniek Kaakchirurgie en Mondziekten

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie | Polikliniek Kaakchirurgie en Mondziekten

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Polikliniek Kaakchirurgie en Mondziekten


Belangrijke mededeling i.v.m. het coronavirus

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis?
Dan is het goed om te weten dat het in het Elkerliek veilig is. We willen de kans op verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Daarom zijn er een aantal belangrijke zaken waarvoor we uw aandacht vragen. Zaken die écht anders zijn dan voorheen. We vragen hierbij uw medewerking om uw bezoek voor uzelf, onze medewerkers en andere patiënten zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een afspraak plannen?
Heeft u een verwijzing met zorgdomeinnummer? In veel gevallen kunt u inmiddels weer zelf een afspraak online inplannen via MijnElkerliek. Is uw type afspraak nog niet online in te plannen? Dan benadert het Elkerliek u telefonisch om een afspraak in te plannen of u ontvangt een oproep per post. Bel ons dan liever niet om te vragen of u al aan de beurt bent. Zo helpt u ons om het ziekenhuis telefonisch goed bereikbaar te houden voor patiënten met urgente medische vragen.

Lees hier wat moet u weten voorafgaand aan uw afspraak.


De kaakchirurgen houden dagelijks spreekuur. Volg in het ziekenhuis de borden ‘Kaakchirurgen’. Het spreekuur vindt uitsluitend plaats volgens afspraak.

Locatie
Helmond, Deurne

Telefoon
Helmond: 0492-595951
Deurne: 0493-328911

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur