Welkom in onze nieuwe huiskamer

U bevindt zich hier: Home | Weblogs | Welkom in onze nieuwe huiskamer

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Welkom in onze nieuwe huiskamer

Geplaatst: 16-11-2015

Een ziekenhuishal. U kent het wel. Een balie, koffiehoekje, bloemenwinkeltje en vooral veel wegwijzers. Om er maar weer snel weg te zijn. Op weg naar een patiënt of een polikliniek. Vrolijk word je er niet van, maar dat is in het ziekenhuis ook niet de bedoeling, zo werd lange tijd gedacht. Maar tijden veranderen. Service, aandacht, gastvrijheid en klantvriendelijkheid behoren inmiddels tot de belangrijkste pijlers onder de diensten die een ziekenhuis verleent. Zo ook in ons ziekenhuis in Helmond.

In november wordt onze nieuwe hal feestelijk geopend. Vanaf dat moment is die hal onze huiskamer. Een huiskamer waar het wachten veraangenaamd wordt, waar een prettige sfeer hangt, ’s middags een pianist de vleugel bespeelt en waar warme huiselijkheid gecombineerd wordt met een moderne, eigentijdse uitstraling. Een plek waar je even tot rust kunt komen na een emotioneel gesprek en waar je een écht lekkere kop koffie kunt drinken.
 
Blikvanger van de huiskamer is de nieuwe koepelwand. Deze wand is op een bijzonder creatieve manier gevuld door de Eindhovense kunstenares Gery Bouw. Mooi aangelicht met spots, brengt deze wand, met natuurlijke afbeeldingen, de buitenwereld naar binnen.

Ook de zitjes, de digitale leestafels met internet, informatiepagina’s en digitale spelletjes, zorgen ervoor dat onze bezoekers zich, nóg meer dan vroeger, welkom voelen in de hal van het ziekenhuis.
Het mag wat kosten, hoor ik u al zeggen. Maar wees gerust, de complete aankleding heeft het ziekenhuis, door de bijdragen van sponsors, niets gekost.

Namens het hele ziekenhuis mag ik u van harte welkom heten in de nieuwe hal van ons ziekenhuis, in onze nieuwe huiskamer. En heeft u wensen, op- of aanmerkingen, laat ze gerust horen. In een mooie huiskamer, in een goed ziekenhuis, wordt natuurlijk geluisterd naar de opmerkingen van het bezoek.

Frans van Dijk
Manager Facilitair bedrijf Elkerliek

4890 keer gelezen

Meer Weblogs

 • Smeren, smeren, smeren

  19-6-2019

  De zomer is nog niet officieel begonnen, maar we hebben alweer kunnen genieten van zomerse temperaturen. En zodra de zon schijnt zoeken we deze massaal op. Aan het water, op het terras, maar zeker ook......

  Lees verder

 • Een beroerte vraagt meer dan medische hulp

  14-5-2019

  Vaak zonder vooraankondiging begint je menselijke harde schijf te haperen. Wat is er aan de hand, wat moet ik doen, wie kan me helpen, wat is mijn vooruitzicht? Een beroerte ofwel CVA, brengt veel vragen......

  Lees verder

 • Fietsend door de chemo

  1-4-2019

  Bewegen is hot. En dat is niet voor niets. Was beweging vroeger iets voor de tijd ná een ziekenhuisopname, tegenwoordig wordt bewegen ook ín het ziekenhuis gestimuleerd. Het programma Kwiek, dat onlangs......

  Lees verder

Weblog overzicht