MijnElkerliek

U bevindt zich hier: Home | MijnElkerliek

MijnElkerliek

 

 
Als u inlogt met DigiD heeft u onder andere inzage in delen van uw medisch dossier. Ook kunt u online een afspraak maken en wijzigen. Als u inlogt met een Zorgdomeinnummer kunt u alleen afspraken maken en wijzigen. U heeft dan geen inzage in uw dossier.

Let op: op de verwijzing van uw huisarts staat vermeld of u online een afspraak kunt maken. Als dit er niet op staat, kunt ook geen online afspraak maken. Dit geldt voor beide inlog opties.

Wat is MijnElkerliek?

MijnElkerliek is een beveiligde website waar u onder andere uw medische gegevens in kunt zien. U kunt toegang krijgen als u als patiënt geregistreerd staat bij het Elkerliek. Als u nog niet bent geregistreerd, dan kunt u zich laten registeren bij de receptie op locatie Helmond of Deurne. Vergeet niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over MijnElkerliek.

Heeft u vragen?

Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen wellicht staat daar het antwoord op uw vraag al bij. Hier leest u ook meer over de privacy van MijnElkerliek.

Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.