Servicecentrum Huisartsen

U bevindt zich hier: Home | Professionals | Servicecentrum Huisartsen

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Servicecentrum Huisartsen

Wat is het Servicecentrum Huisartsen?

De steeds veranderende en groeiende zorgvraag vraagt om doelmatigheid, veelzijdigheid en samenwerking. Belangrijk voor het Elkerliek ziekenhuis is daarin de samenwerking met de huisartsen. Met het Servicecentrum bieden we kwalitatieve en resultaatgerichte service en ondersteuning aan regionale huisartsen om de samenwerking nog verder te optimaliseren.

Een hele zorg minder!

Als onderdeel van het Elkerliek ziekenhuis hebben we enorm veel kennis en ervaring tot onze beschikking, die we graag delen met de huisartsen in de regio ten gunste van de patiëntenzorg.

Onze service is veelomvattend. Snel schakelen en inspelen op uw persoonlijke wensen; dát is de kracht van ons servicecentrum. Wij nemen regionale huisartsen werk uit handen, zodat u meer tijd heeft om u op uw patiënten te richten.

Onze service begint bij uw vraag. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij zorggerelateerde, organisatorische, personele of administratieve vraagstukken. Vragen die u als huisartsenpraktijk misschien moeilijk kunt beantwoorden, maar waar we samen wel antwoord op hebben. Wij zoeken naar oplossingen en denken graag mee om de samenwerking met de specialist van het Elkerliek ziekenhuis verder te verbeteren. Voorbeelden vindt u onder activiteiten.

Direct naar                                            

Neem contact op met het Servicecentrum huisartsen