Werken en Leren

U bevindt zich hier: Home | Werken en Leren

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Werken en Leren

Geen video beschikbaar

Werken bij het Elkerliek ziekenhuis

Vanaf heden werken wij met de nieuwe website ‘werken bij Elkerliek’. Op deze site vind je onder andere alle vacatures en stageplekken binnen het Elkerliek ziekenhuis en vind je er tevens informatie over de arbeidsvoorwaarden en loopbaanbegeleiding. Ook laten wij medewerkers aan het woord over hun functie. Daarnaast kun je er een eigen account aanmaken en word je getipt wanneer er een vacature is, die bij jouw profiel past. De site is sneller, meer digitaal, interactief en overzichtelijker. Ben je op zoek naar een leuke baan of een nieuwe uitdaging, of wil je meer weten over werken bij het Elkerliek ziekenhuis, ga dan naar www.werkenbijelkerliek.nl 

Medische opleidingen in het Elkerliek ziekenhuis

Het Elkerliek ziekenhuis biedt studenten en basisartsen de mogelijkheid om in haar ziekenhuis een deel van hun opleiding te volgen.

Coassistenten

Bij een tiental specialismen lopen studenten geneeskunde korte of langere coschappen. Deze coschappen worden voor het grootste gedeelte in samenwerking met de universiteit Maastricht geregeld. Voor twee specialismen wordt samengewerkt met de Radboud universiteit Nijmegen en voor één specialisme met de VU Amsterdam.

Arts in opleiding tot specialist

Het Elkerliek ziekenhuis is erkend als opleidingsziekenhuis om basisartsen mede op te leiden tot medisch specialist in de volgende specialismen:

  • Interne geneeskunde;
  • Keel- neus- oorheelkunde;
  • Dermatologie;
  • Oogheelkunde;
  • Kaakchirurgie en mondziekten

Dit gebeurt in samenwerking met de universiteit Maastricht en de VU Amsterdam.

Huisartsen in opleiding/ verpleeghuisartsen in opleiding

Ook worden er op de Spoedeisende Eerste Hulp, op de interne afdeling en op de geriatrie stages (HAIO en VOSO) aangeboden.