Spoed!

U bevindt zich hier: Home | Spoed!

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Spoed!

Spoedpost

Als u buiten kantoortijden zorg nodig heeft die niet kan wachten, bel dan met de Spoedpost: 0900-8861 (€ 0,10 p.m.).

De spoedpost werkt samen met de huisartsenpost, die samen met de Spoedeisende Hulp is gevestigd op de Spoedpost Elkerliek. Direct bellen met de Spoedpost is de snelste weg naar de beste zorg:

  • Als u acute zorg nodig heeft, kunt u sneller worden geholpen. We kunnen indien nodig direct een huisarts of een ambulance naar u toe sturen. 
  • Als een telefonisch advies voldoende is, bespaart u dat een rit naar het ziekenhuis. 
  • Als u huisartsenzorg nodig heeft, krijgt u een afspraak. U weet dan hoe laat u aan de beurt bent en hoeft niet lang te wachten in de wachtruimte. 
  • Komt u op de Spoedpost, dan wordt u door de huisarts of op de Spoedeisende Hulp behandeld. De huisarts kan desgewenst meteen overleggen met een specialist uit het ziekenhuis.

Spoedeisende Hulp

De SEH (Spoedeisende Hulp) van het Elkerliek ziekenhuis is gevestigd op de locatie Helmond. De SEH biedt 24 uur per dag medische hulp aan patiënten met een acute, spoedeisende aandoening. Op de SEH komen patiënten die een doorverwijzing hebben van de huisarts of de specialist of door de ambulance worden gebracht.

Voor sommige patiënten onder behandeling van een specialist zijn afspraken gemaakt dat zij buiten kantoortijden contact kunnen opnemen met de SEH. Zij kunnen bellen naar: 0492-595571.

Eerste Hart Hulp

Stel: u heeft plots last van uw hart. Een snelle diagnose en behandeling kunnen dan van groot belang zijn. Daarom heeft het Elkerliek de afdeling Eerste Hart Hulp. Lees meer...