Plastische Chirurgie

U bevindt zich hier: Home | Specialismen en spreekuren | Plastische Chirurgie

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Plastische Chirurgie


Belangrijke mededeling i.v.m. het coronavirus

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis?
Dan is het goed om te weten dat het in het Elkerliek veilig is. We willen de kans op verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Daarom zijn er een aantal belangrijke zaken waarvoor we uw aandacht vragen. Zaken die écht anders zijn dan voorheen. We vragen hierbij uw medewerking om uw bezoek voor uzelf, onze medewerkers en andere patiënten zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een afspraak plannen?
Heeft u een verwijzing met zorgdomeinnummer? In veel gevallen kunt u inmiddels weer zelf een afspraak online inplannen via MijnElkerliek. Is uw type afspraak nog niet online in te plannen? Dan benadert het Elkerliek u telefonisch om een afspraak in te plannen of u ontvangt een oproep per post. Bel ons dan liever niet om te vragen of u al aan de beurt bent. Zo helpt u ons om het ziekenhuis telefonisch goed bereikbaar te houden voor patiënten met urgente medische vragen.

Lees hier wat moet u weten voorafgaand aan uw afspraak.


Wat is Plastische Chirurgie?

Plastische chirurgie is het medisch specialisme dat zich bezig houdt met het herstel van vorm en functie van het lichaam. Deze is verstoord door aangeboren of verworven afwijkingen zoals verminkingen ten gevolge van een ongeval of een operatie.

Wat kunt u verwachten in ons ziekenhuis?

Onder het specialisme plastische chirurgie vallen onder andere : 

  • Reconstructieve chirurgie: na een borstamputatie, bij ontwikkelingsstoornissen en aangeboren defecten, na een trauma en defecten ontstaan door operaties.
  • Handchirurgie: behandeling van het buig- en strekpeesletsel, de ziekte van dupuytren, carpaal tunnel syndroom, triggerfingers en ingrepen in het polsgebied.
  • Algemene plastische chirurgie: littekencorrecties, borstverkleining, borstcorrecties, buikwandcorrecties.
  • Kinder plastische chirurgie: oorcorrecties, hazenlip, wijnvlekbehandeling.

U kunt in het Elkerliek ook terecht voor cosmetische chirurgie. Privékliniek Elkerliek Esthetiek biedt u esthetische chirurgie in de veilige omgeving van het ziekenhuis. U kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen als een face lift, ooglidcorrecties, liposuctie, borstvergroting en bijvoorbeeld fillers.