Prestatie indicatoren

U bevindt zich hier: Home | Over ons | Kwaliteit en Veiligheid | Prestatie indicatoren

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Prestatie indicatoren

Wij laten graag zien dat we transparant zijn in de zin van verantwoording afleggen over resultaten en openheid omtrent de wijze waarop wij zorg inrichten. Elk jaar maken we de kwaliteit van onze zorg inzichtelijk door het publiceren van de prestatie-indicatoren. De prestatie-indicatoren zijn voor alle ziekenhuizen in Nederland hetzelfde. Via OmniQ zijn zowel de prestatie-indicatoren van het Elkerliek ziekenhuis als van andere ziekenhuizen op te zoeken.
De prestatie-indicatoren zijn opgesteld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), de Nederlandse federatie van universitaire medische centra (NFU) en de Orde van Medisch Specialisten. Bij de weergave is gebruik gemaakt van het format dat door de NVZ is ontwikkeld.

Door middel van de prestatie-indicatoren kunt u de zorg die wij leveren vergelijken met die van andere ziekenhuizen.

Alle medewerkers van het Elkerliek ziekenhuis zetten zich met hart en ziel in voor kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg. Wij werken onafgebroken en systematisch aan een nog betere organisatie en kwaliteit van onze zorg.

Prestatie-indicatoren 2017

Prestatie-indicatoren 2016

Prestatie-indicatoren 2015

Prestatie-indicatoren 2014

Prestatie-indicatoren 2013

Prestatie-indicatoren 2012

Prestatie indicatoren 2011

Prestatie-indicatoren 2010