Pers

U bevindt zich hier: Home | Over ons | Pers

Pers

Het Elkerliek ziekenhuis maakt bewuste keuzes, niet alleen in haar zorgaanbod, ook als het gaat om transparantie. Onze patiënten en verwijzers verwachten van ons dat we transparant zijn, dat we helder communiceren over onze dienstverlening en daar ook eerlijk in zijn. Via persberichten, aankondigingen en interviews laten we zien waar we als organisatie voor staan en wat van ons verwacht mag worden. Wij hebben een pro-actief persbeleid. Ook zaken die gevoelig liggen voor het Elkerliek ziekenhuis brengen wij naar buiten. In ruil voor onze eerlijkheid vragen wij u van u eerlijke berichtgeving. En uiteraard behartigen wij te allen tijde de belangen en privacy van onze patiënten.

Fotograferen & filmen

Wilt u opnamen maken in of op het terrein van onze locaties in Helmond, Deurne of Gemert, dan heeft u van te voren toestemming nodig van de afdeling Communicatie. Wij waarborgen hiermee de privacy van onze patiënten, bezoekers en medewerkers.

(Pers)vragen?

Heeft u vragen over het ziekenhuis of het beleid dat wij voeren? Wilt u beeldopnamen maken op onze terreinen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met de afdeling Communicatie via e-mail adres communicatie@elkerliek.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. In zeer dringende gevallen kunt u ons buiten deze uren bereiken via het algemene nummer van het ziekenhuis: 0492-595555.

Wilt u graag op de verzendlijst van onze persberichten geplaatst worden, stuur dan een e-mail naar communicatie@elkerliek.nl