Mw. mr. W.H. van de Walle - van Veen



Voorzitter Raad van Bestuur Elkerliek ziekenhuis

Laat u horen!

14 november 2013

We hebben in de afgelopen maanden mogen ervaren dat er veel waardering is voor de kwaliteit van onze zorg en de wijze waarop deze zorg aangeboden wordt. Een prijs voor geboden gastvrijheid, het beste ziekenhuis van Brabant in de AD-ranglijst, het predicaat seniorvriendelijk ziekenhuis, verschillende TopZorg aanwijzingen van zorgverzekeraars en gisteren namen we voor de derde maal het NIAZ-keurmerk in ontvangst. Soms worden het 'oliebollenlijstjes' genoemd. Maar dat het Elkerliek ziekenhuis in de tien jaar dat het AD de ranglijst maakt, op een gemiddelde tweede plaats staat, zegt toch wel iets.

Lees het hele bericht
Steuntje in de rug

25 februari 2013

Het zijn economisch zware tijden. De crisis in Nederland duurt voort. Het lijkt er nog niet op dat we de lijn naar boven te pakken hebben. Er moet hard bezuinigd worden. Ook de zorg blijft niet ongemoeid. Het Elkerliek ziekenhuis ontkomt hier niet aan. Na vele jaren van groei van het aantal artsen en medewerkers om aan de zorgvraag te voldoen, zal in 2013 het aantal arbeidsplaatsen dalen. Dit zal niet ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg. Door processen slimmer in te richten en personeel efficiënter in te zetten, kunnen we u goed helpen. Door nog betere service, meer aandacht en een prettige omgeving verwachten we dat de tevredenheid van de patiënt in 2013 zelfs toeneemt.

Lees het hele bericht
Het nieuwe communiceren

9 maart 2012

Steeds meer mensen brengen een belangrijk gedeelte van hun tijd online door. Deze trend biedt ons als ziekenhuis de kans voortdurend in contact te staan met onze doelgroep: alle inwoners uit deze regio.

Lees het hele bericht